עוד מהדורה מוגבלת של קפסולות נספרסו: הפעם בהשראה איטלקית

עוד מהדורה מוגבלת של קפסולות נספרסו: הפעם בהשראה איטלקית

התערובות החדשות, שנמכרות במהדורה מוגבלת, מציעות קפה שנשאר חזק גם בתוספת חלב

צילום: יח"צ




אם קצת משעמם לכם לשתות את אותן קפסולות נספרסו שאתם רגילים אליהן, אולי המהדורה המוגבלת של קפסולות נספרסו בהשראה איטלקית תרענן את הקפה שלכם. מדובר בתערובות קפה של נספרסו, שכולן – כפי שאפשר להבין – מגיעות עם ניחוח איטלקי. אחרי תקופה כל כך ארוכה שבה אתם לא יכולים לטוס ולשתות קפה איטלקי אמיתי, זה כנראה הכי קרוב שתגיעו לאיטליה…

קפסולות נספרסו בהשראה איטלקית במהדורה מוגבלת

המבחר כולל ארבע תערובות, שרובן משלבות טעמים עוגות או עוגיות מקומיות, ורובן מתאימות גם למכונת נספרסו הקלאסית וגם למכונת VERTUE של החברה. בעת הרכישה מומלץ לברר.

קפסולות נספרסו בטעם עוגיית אמרטי (Amaretti)

תערובת Italia Amaretti Flavour כשמה כן היא, בטעם עוגיית אמרטי – עוגיית ביסקוויט איטלקית מסורתית העשויה משקדים טחונים, חלבוני ביצה וסוכר, היוצרים יחד טעם שבין מריר למתוק.

התערובת מורכבת מפולי קפה מסוג ערביקה דרום אמריקאית המעניקים לה תו פירותי עדין, והארומות שלו, המזכירות וניל, משתלבות עם הטעם המזכיר שקדים טריים טחונים.

המלצת שתייה: התערובת מומלצת לשתייה כאספרסו עם חלב לפי טעם אישי. יש להוסיף חלב חם (אפשר גם מוקצף) מעל הקפה.

מה אמרו הטועמים על קפסולות נספרסו בטעם עוגיית אמרטי (Amaretti)?

הנוכחות של טעם השקדים מורגשת ומספקת מעט מרירות. יש שאהבו ויש שאמרו כי היא מעט מתנגשת עם המרירות של פולי הקפה עצמם ומשאירה מעין טעם לוואי. לכן, התערובת הזאת מתאימה יותר לקפוצ'ינו ופחות לאספרסו, משום שכך ניתן למתן מעט את תחושת המרירות שנותרת.

* קיים עבור מכונת נספרסו ORIGINAL ו-VERTUO.

קפסולות נספרסו בטעם אגוזי לוז (Torta di Nocciole)

קפסולות נספרסו בטעם אגוזי לוז (Italia Torta di Nocciole Flavour) מבוססות על תערובת קפה מתקתקה ועשירה בהשראת העוגה האיטלקית המוכרת – Torta di Nocciole – עוגת אגוזי לוז.

התערובת מורכבת מפולי קפה ערביקה מדרום אמריקה עם ארומות של אגוזי לוז קלוי ווניל.

המלצת שתייה: התערובת מומלצת לשתייה כאספרסו עם חלב לפי טעם אישי. יש להוסיף חלב חם (אפשר גם מוקצף) מעל הקפה.

מה אמרו הטועמים על קפסולות נספרסו בטעם אגוזי לוז (Torta di Nocciole)?

הנוכחות של טעם השקדים מורגשת ומספקת מעט מרירות. יש שאהבו ויש שאמרו כי היא מעט מתנגשת עם המרירות של פולי הקפה עצמם ומשאירה מעין טעם לוואי. לכן, התערובת הזאת מתאימה יותר לקפוצ'ינו ופחות לאספרסו, משום שכך ניתן למתן מעט את תחושת המרירות שנותרת.

*קיים רק עבור מכונת ORIGINAL

  • תערובת בטעם עוגיית Biscotti (ביסקוטי)
  • תערובת קפה עוצמתית Il Caffè

תערובת Italia Pecan Biscotte Flaveur
תערובת קפה מתקתקה בהשראת עוגיית הפקאן האיטלקית האייקונית Cantucci – עוגיית אגוזים טוסקנית.
תערובת הקפה מורכבת מפולי קפה בעלי תווים אגוזיים מאמריקה הלטינית ואפריקה, מעודנים ובמרקם קטיפתי, המעניקים לה טעם מלא ועשיר.
המלצת שתייה: התערובת מומלצת לשתייה במאג (230 מ"ל) עם תוספת חלב לפי טעם אישי. פשוט הוסיפו חלב קר או חם (אפשר גם מוקצף) מעל הקפה.

***קיים עבור מכונת ה- VERTUO

מה אמרו הטועמים?

נספרסו יודעת להכין קפסולות קפה, על זה כמובן אין ויכוח. כל הטעמים החדשים מוצלחים, גם אם לא הם שואבים את הטועמים היישר לכיכרות הציוריות של רומא.

 

מסורת של מהדורות מיוחדות

בנספרסו מוציאים בכל שנה כמה וכמה מהדורות מיוחדות, ומעניין לראות כיצד בכל פעם הדגש הוא על משהו אחר.

כך למשל, בקיץ יצאה מהדורת משקאות קיץ, ובעבר הושקה מהדורת בריסטה (BARISTA), שכללה שלוש תערובות מיוחדות: בריסטה chiaro לקפוצ'ינו; בריסטה Scuro למקיאטו ובריסטה Corto לריסטרטו.

מהדורה זו שמה דגש על השילוב המדויק בין תערובת הקפה לחלב, ולכן הקפסולות הותאמו במיוחד ליצירת משקאות קפה ספציפיים. כמובן, מהדורות אלה מתומחרות במחיר קצת יותר גבוה. כך למשל, מחיר המהדורה הזאת עמד על 25.50 שקל לשרוול.

דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות