טלפון שקשה להתעלם ממנו: המתקפל החדש של סמסונג

זה אחד הסמארטפונים הכי יפים היום ויש מצב שתתחילו לפתוח ולסגור אותו רק בשביל הכיף - אז האם זה צריך להיות הטלפון החדש שלכם? כנסו לסקירה
ביקורת גלקסי פליפ 6
צילום: דפנה הראל כפיר

🎗️

סמסונג גלקסי פליפ 6 הוא הטלפון הכי מגניב שתמצאו כיום בארץ – בזכות עיצוב שובבי וגודל קומפקטי. זה לא אומר שהוא אנדרואיד מומלץ יותר מחלק מהמתחרים שלו, אבל למי שמחפש טלפון שמציע מצד אחד מסך בגודל נדיב (6.7 אינץ’ כשהוא פתוח), אבל מצד שני מכשיר שנכנס לכל כיס או תיק ערב, זה יופי של מכשיר. יש לו כמובן את היתרון של כל טלפון מתקפל – צילום ללא ידיים, אבל יש לו גם חסרונות, כפי שתקראו בהמשך ביקורת גלקסי פליפ 6.

אז האם Galaxy Flip 6 צריך להיות הטלפון הבא שלכם? אחרי סקירה בת כמה שבועות, אפשר להגיד בצורה ברורה שזה יופי של מכשיר,  תרתי משמע – אבל מבחינת חומרה יש טובים ממנו. קראו את הביקורת המפורטת בשורות הבאות ובדקו למי מומלץ הסמסונג הזה ומה ההבדל בין גלקסי פליפ 6 לגלקסי פליפ 5.

מחיר סמסונג גלקסי FLIP 6

המחיר מתחיל בקצת פחות מ-4000 ש”ח, ומשתנה בהתאם לנפח האחסון. ניתן לבחור בין שני נפחי אחסון (256GB ו-512GB), ובין ארבעה צבעים מטאליים יפים, ביניהם צהבה ומנטה.

KSP לאסט פרייס באג
256GB 3950 ש”ח
לחצו להזמנה >
3950 ש”ח
לחצו להזמנה >
3960 ש”ח
לחצו להזמנה >
512GB 4450 ש”ח
לחצו להזמנה >
4460 ש”ח
לחצו להזמנה >

סמסונג גלקסי Z FLIP 6: מפרט

סמסונג Galaxy Z Flip 6 מגיע עם מסך כפול כמובן – פנימי וחיצוני, כאשר הטלפון נפתח בצורת צדפה (ואל בצורת ספר, כמו גלקסי FOLD 6).

כאשר הוא פתוח, המסך בגודל 6.7 אינץ’ Dynamic AMOLED 2X ברזולוציה של 2640×1080 פיקסלים, עם קצב רענון של 120Hz ותמיכה ב-HDR10+.

כאשר הוא סגור, המסך החיצוני בגודל 3.4 אינץ’ Super AMOLED ברזולוציה של 720×748 פיקסלים, עם בהירות מרבית של 1600 ניטים.

המכשיר מצויד במעבד Snapdragon 8 Gen 3, יחד עם 12GB RAM ואחסון פנימי של עד 512GB. הסוללה היא בקיבולת של 4000mAh עם טעינה חוטית מהירה של 25W וטעינה אלחוטית של 15W.

המיגון הוא בתקן IPX8.

ביקורת סמסונג GALAXY Z FLIP 6:

מסך גדול, מסך קטן

כאמור, Samsung Galaxy Z Flip 6 הוא טלפון מתקפל בצורת צדפה. אם אתם מעדיפים טלפון שמתקפל בצורת ספר, סמסונג מציעה לכם את גלקסי פולד 6 – שנפתח למסך עצום.

ברגע שתחזיקו את הפליפ 6, אתם תתמכרו לפתיחה ולסגירה שלו, כי יש משהו בתנועה הזאת וגם בצליל של הקיפול, שפשוט גורם איזושהי הנאה בלתי מוסברת.

בכל אופן, חשוב שתדעו שכאשר הטלפון סגור, יש לו מסך חיצוני עם שימושים מוגבלים. אי אפשר לבצע את כל הפעולות שאתם רגילים לבצע בטלפון דרך המסך החיצוני הקטן, אבל יש מספר פעולות שכן.

המסך החיצוני, בגודל 3.4 אינץ’ הוא מסך AMOLED עם בהירות של 1600 ניטים. ניתן לצפות בו בהודעות, להפעיל יישומים מותאמים כמו גוגל מפות, וואטסאפ, יוטיוב ואפילו נטפליקס, מה שהופך אותו למאוד פרקטי לפעולות מהירות ללא צורך בפתיחת המכשיר. בנוסף, המסך החיצוני משמש גם כעינית לצילום תמונות וסרטונים, דבר שמקל על צילום סלפי איכותי במצלמות האחוריות.

כדי למצות את מלוא הפוטנציאל של המסך החיצוני יש להוריד את אפליקציית Good Lock, המאפשרת גישה לאפליקציות נוספות שאינן מותאמות ישירות למסך. לא כל האפליקציות פועלות בצורה חלקה על המסך הקטן, ולפעמים הכפתורים נראים דחוסים או לא מוצגים בצורה נכונה. ועדיין, האפשרות להרחיב את השימוש במסך החיצוני משפרת את חוויית השימוש והופכת אותו לפרקטי יותר ביום-יום.

כאשר המכשיר פתוח, מקבלים מכשיר בגודל מסך סטנדרטי ואף יותר מכך – 6.7 אינץ’. זה כמעט הגודל של סמסונג גלקסי S24 אולטרה, למשל. המסך הזה בטכנולוגיית Foldable Dynamic AMOLED 2X, מספק איכות תמונה מעולה עם צבעים עשירים ותאורה חזקה שמגיעה לשיא של 2600 ניטים במצב HDR.

זה מאפשר שימוש נוח אפילו באור שמש ישיר, והודות לקצב רענון של 120Hz, הגלילה חלקה והמעברים בממשק מרגישים מהירים. יחד עם זאת, הכפל באמצע המסך עדיין מורגש באצבע, דבר שיכול להפריע מעט, אך בעת השימוש השוטף הוא כמעט נעלם מהעין.

ביקורת גלקסי פליפ 6 – מצלמות

המצלמות ב-Samsung Galaxy Z Flip 6 עברו שדרוג קל עם חיישן ראשי של 50 מגה-פיקסל וחיישן אולטרה-רחב של 12 מגה-פיקסל. השימוש בטכנולוגיית pixel binning מאפשר יצירת זום דיגיטלי של 2x, שמספק תוצאות סבירות עבור מי שאינו זקוק לזום אופטי מלא.

הצילום בתנאי תאורה נמוכה מוצלח בזכות היכולת להאיר סצנות חשוכות בצורה מרשימה, ומצלמת הסלפי (10 מגה-פיקסל) מציגה דיוק טוב בצבעי עור.

>> חברים, אתם בטלגרם? הכי טוב שתעקבו אחרינו שם 🙂 לחצו כאן >

כאמור, יתרון בולט של המכשיר המתקפל הוא האפשרות לצלם ללא ידיים, כשהטלפון מתפקד כחצובה בזכות Flex Mode שמאפשר להניח אותו בזוויות שונות לצילום עצמאי.

את התמורה הטובה ביותר מהצילום בגלקסי פליפ 6 תקבלו אם תנצלו את יכולות הבינה המלאכותית. שימו לב למשל ל-AI Zoom, שמבצע התאמה אוטומטית של הזום בהתאם לכמות האנשים בתמונה.

תכונת ה-Photo Assist מאפשרת ליצור דגמים תלת-ממדיים מתמונות, בעוד שבווידאו, ה-AI מתאימה את הקומפוזיציה בזמן תנועה ומסייעת בתיקוני אור וצבע.

כלים נוספים כמו Portrait Studio ו-Auto Framing מבוססי AI מעניקים שליטה טובה יותר על הקומפוזיציה, מה שהופך את המכשיר לכלי צילום ועריכה מקצועי יותר גם בסטילס וגם בווידאו.

לטעמי, עבור יוצרי תוכן מדובר בטלפון מומלץ במיוחד – כפי שגם כתבתי בעבר בביקורת גלקסי פליפ 5. העובדה שהידיים פנויות ואין צורך בחצובה מייצרת סיטואציות מיוחדות לצילום וזוויות נוחות.

ביקורת סמסונג פליפ 6: סוללה וטעינה

נקודת תורפה בביקורת גלקסי פליפ 6 היא בנושא הסוללה והטעינה. זמן הסוללה שופר קלות בזכות שיפור בהספק (4000mAh לעומת 3700mAh ב-Z Flip 5), ואילו הטעינה לא שופרה כלל ועדיין עומדת על 25W, שזה מאוד נמוך ביחס למתחרות הסיניות. קצב זה מאפשר טעינה של 55% מהסוללה בתוך 30 דקות.

>> אין מצב שאתם לא חברים בקבוצת הסלולר שלנו. לחצו כאן 🙂 >

כמובן שעל מטען אין בכלל מה לדבר, כי סמסונג לא משלבת מטען באריזות שלה כבר כמה שנים, לאחר שאפל הפסיקה לעשות את זה עם האייפון. לכן, מומלץ לרכוש מטען לסמסונג (רצוי מטען עם כמה שקעים).

סקירה סמסונג גלקסי FLIP 6
צילום: דפנה הראל כפיר

הסוללה מחזיקה כ-11 שעות, שזה יחסית בסדר, אבל לסמסונג יש טלפונים אחרים – כמו גלקסי S24 פלוס, שמחזיקים הרבה יותר. כאמור, זה שיפור לעומת הדגם הקודם שבו הסוללה החזיקה קצת פחות מ-10 שעות. בכל מקרה, אם אתם בטיול ומצלמים הרבה ומשתמשים הרבה בניווט – לא יזיק להסתובב עם מטען נייד מומלץ.

מה ההבדל בין סמסונג גלקסי פליפ 6 לפליפ 5?

סמסונג לא עשתה המון שינויים מהדגם הקודם. אם אתם רוצים לדעת מה ההבדל בין גלקסי פליפ 6 לגלקיס פליפ 5, תוכלו לראות זאת בקשימה הקצרה הבא:

  1. מעבד: ה-Z Flip 6 מגיע עם מעבד חזק יותר, Snapdragon 8 Gen 3, בהשוואה ל-Snapdragon 8+ Gen 2 שב-Z Flip 5. זהו שדרוג משמעותי שצריך להוביל לביצועים טובים יותר ויעילות גבוהה יותר בצריכת האנרגיה.
  2. זיכרון RAM: ב-Z Flip 6 יש זיכרון RAM של 12GB, בעוד שב-Z Flip 5 יש רק 8GB. זה מעניק ל-Z Flip 6 יתרון בניהול אפליקציות מרובות ושימוש אינטנסיבי.
  3. מצלמות: המצלמה הראשית ב-Z Flip 6 קיבלה שדרוג ל-50 מגה-פיקסל לעומת 12 מגה-פיקסל בדגם הקודם. זה אמור לשפר את איכות התמונות, במיוחד בתנאים של תאורה חלשה.
  4. סוללה: ל-Z Flip 6 יש סוללה גדולה יותר (4000mAh) בהשוואה ל-3700mAh ב-Z Flip 5, מה שאמור להאריך את זמן השימוש בין טעינות.
  5. בהירות מסך פנימי: בהירות המסך הפנימי ב-Z Flip 6 השתפרה בצורה משמעותית, עם 2600 ניטים במצב HDR לעומת 1750 ניטים ב-Z Flip 5. זה יאפשר שימוש טוב יותר בתנאי תאורה חזקים.

שאר המאפיינים, כמו המסך החיצוני, מהירות הטעינה, עמידות במים ומשקל המכשיר, נשארו זהים בין הדגמים.

מיגון

אי אפשר שלא להתייחס בביקורת גלקסי פליפ 6 לנושא המיגון של המכשיר, כי יש הרבה צרכנים שחוששים מההיבט הזה.

המסך הפנימי המתקפל ב-Z Flip 6 עדיין רגיש יחסית בהשוואה למסכי זכוכית קבועים, אך סמסונג שיפרה את עמידותו עם שכבת מגן גמישה חזקה יותר בהשוואה לדגמים קודמים. עם זאת, חשוב לציין שהמסך המתקפל עדיין רגיש לשריטות ולנזקים במקרים של לחצים חדים, כמו מהתנגשות עם חפצים חדים בתוך הכיס.

כדי לשפר את המיגון, סמסונג משתמשת כאן במסגרת מאלומינים מוקשח. מדובר באחת ממסגרות האלומיניום החזקות ביותר שסמסונג משתמשת בה, והיא אמורה להגן על המכשיר מפני מכות ונפילות. סמסונג אף שיפרה את מנגנון הציר במכשיר, כך שהוא כעת עמיד יותר לאורך זמן, עם פחות סיכויים לפגמים בתנועת הקיפול. מנגנון הקיפול משלב כעת עיצוב ציר דו-רייל (dual rail), המספק חוויית קיפול חלקה יותר ופחות רגישות לנזקים.

מבחינת עמידות למים, למכשיר יש עמידות במים בתקן IPX8, כמו בדגם הקודם. הוא ישרוד בצלילה של עד 1.5 מטר למשך 30 דקות במים מתוקים – כך לפחות מבטיחים. עם זאת, המכשיר אינו מוגן מפני חדירת אבק (חוסר ב-IP6), ולכן יש לשים לב לכך במיוחד באזורים עם חול או אבק רב.

המסך החיצוני הקטן מוגן היטב עם שכבת זכוכית Gorilla Glass Victus 2, שמספקת הגנה מפני שריטות ונפילות קלות.

AI בגלקסי Z פליפ 6

זה ברור שיכולות AI חייבות להיות חלק אינטגרלי מכל סמארטפון שיוצא כיום לשוק, ובסמסונג הבינו את זה מזמן, כבר כשהשיקו את סמסונג גלקסי S24. עכשיו בסדרת המתקפלים, משולבות כמה תכונות AI שנגזרות מהעובדה שזה מכשיר מתקפל. אם תשכילו לנצל את יכולות ה-AI בגלקסי פליפ 6, ללא ספק תהנו ממנו יותר.

זה משדרג את הצילום ואת עריכת התמונות, מאפשר לקבל תרגום בזמן אמת ועוד. הנה דוגמאות:

  1. AI Zoom: תכונה זו מאפשרת זיהוי אוטומטי של אנשים בתמונה ומבצעת התאמות זום כך שהפריים יכלול את כל המצולמים בצורה אופטימלית. זה עוזר בעיקר בצילומים קבוצתיים, שם המצלמה תדאג לכך שכל המצולמים יהיו במרכז הפריים בצורה נכונה, ללא צורך בהתאמות ידניות.
  2. Photo Assist: בעזרת AI, המכשיר מנתח תמונות ומציע שיפורים אוטומטיים. תכונה זו כוללת אפשרות ליצור דגמים תלת-ממדיים וסקיצות המבוססות על התמונה המקורית. היא מציעה גם תיקוני צבע וקומפוזיציה, מה שמסייע במיוחד בשיפור תמונות שצולמו בתנאים לא אידיאליים.
  3. Auto Framing: ה-AI מזהה תנועות בפריים ומתאים את הקומפוזיציה באופן אוטומטי בעת צילום וידאו. אם אנשים או אובייקטים זזים במהלך הצילום, המצלמה תתאים את הזווית והזום כדי לשמור על הפריים המושלם.
  4. Interpreter Mode: תכונת ה-AI המאפשרת תרגום בזמן אמת במהלך שיחה עם דוברים בשפות שונות. תכונה זו שימושית במיוחד כאשר המכשיר נמצא במצב חצי-פתוח (Flex Mode), ומאפשרת לכל צד לראות את התרגום בצורה ברורה על המסך.
  5. Suggested Replies: במסגרת השימוש במסך החיצוני, ישנה תכונה של תגובות מומלצות שמופקות על ידי ה-AI. המכשיר מציע תשובות מוכנות להודעות נכנסות על סמך תוכן השיחה.
  6. Portrait Studio: זהו כלי AI המשפר את צילומי הדיוקן. הוא מתאים את התאורה והצללים בצורה חכמה כך שהאובייקט המצולם ייראה במיטבו, במיוחד בתנאי תאורה לא מושלמים. כלי זה מסייע להוציא תוצאות קרובות לרמת סטודיו גם בצילומים חובבניים.
  7. Instant Slow-Mo: תכונה זו מאפשרת ליצור סרטוני Slow-Motion בזמן אמת, כאשר ה-AI מזהה את התנועה המתאימה ויוצר את האפקט באופן אוטומטי. זה מאפשר להפיק סרטונים יצירתיים בצורה מהירה ונוחה.
  8. Note Assist: תכונת AI שמסייעת לסכם ולארגן הערות באופן אוטומטי. היא מנתחת טקסטים ומציעה תמצות או ארגון של המידע, מה שמועיל במיוחד כאשר משתמשים במכשיר לניהול מידע כתוב בצורה יעילה.
  9. Generative AI: כלי זה מאפשר עריכה יצירתית לתמונות בעזרת AI, כולל הוספת אלמנטים דיגיטליים כמו אפקטים מיוחדים לתמונות שצולמו. זה מוסיף מימד חדש לעריכת תמונות בצורה קלה ונגישה.

למי מומלץ סמסונג גלקסי Z פליפ 6?

השורה התחתונה לגבי ה-Galaxy Z Flip 6 היא שמדובר במכשיר שובה לב מבחינת עיצוב וחוויית שימוש. הוא מציע חוויית שימוש ייחודית שמבדלת אותו מכל סמארטפון אחר, ויש לו שלושה יתרונות מרכזיים: צילום בל ידיים, גודל קומפקטי ויכולות AI מתקדמות. אולם, חיי הסוללה אינם מצטיינים בהשוואה למתחרים.

התמונות טובות אך יש סמארטפונים עם מצלמות יותר טובות (למשל גלקסי S24 אולטרה או אייפון 15), והיינו מעדיפים יורת וטעינה מהירה. מי שירכוש אותו ככל הנראה ייהנה ממנו מאוד, אם הוא ייקח בחשבון את היתרונות ואת החסרונות.

KSP לאסט פרייס באג
256GB 3950 ש”ח
לחצו להזמנה >
3950 ש”ח
לחצו להזמנה >
3960 ש”ח
לחצו להזמנה >
512GB 4450 ש”ח
לחצו להזמנה >
4460 ש”ח
לחצו להזמנה >

היה לכם מעניין?
לחצו כאן  ופרגנו לנו בלייק. זה קל…

דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 28 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תהיו חברים, שתפו את הכתבה

תגובה אחת

  1. הפליפ 4 שלי בן קצת פחות משנתיים, ונמצא כעת בפרפורי הגסיסה שלו.
    כשהיה בן חודשיים, התקלקל המסך והוחלף במסגרת האחריות רק אחרי שהתעקשתי מול מרכז השירות של סאני בקניון איילון שעצם העובדה שהקלקול “נובע משימוש” זה לא אומר שלא מכבדים על זה אחריות.
    הם אשכרה רצו לעשות לי טובה עאלק ולתקן ב 400 שקל, בטענה שמכיוון שהמסך מקולקל עקב.. שימוש (!), אז הם בכלל לא אמורים לכבד את האחריות על זה.
    כמובן שאיך שנגמרה האחריות לפני חצי שנה, הופיע עוד קלקול של פיקסל במסך,
    ובשבועות האחרונים הוא נכבה לגמרי עם הקיפול, ובימים האחרונים החלק התחתון של המסך נהיה כהה ועכור בפיקסלים.
    בקיצור, מכשיר יקר ומה-זה-מבאס!
    כל מעבדת שירות הודתה בפני שהפליפ ופולד הם פשוט אסון מבחינת אמינות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעליה ריצה אסיקס קיאנו 31 ביקורת

נעלי ריצה אסיקס GEL KAYANO 31 – פתרון לבעיה שרבים מתמודדים איתה

בדקנו את נעלי אסיקס GEL KAYANO 31 – נעלי הריצה שפותרות בעיה נפוצה, וגילינו איך הן מספקות יציבות ונוחות גם
שעון גרמין פניקס 8

גרמין פניקס 8 – שעון חכם עם סוללה סופר חזקה למי שמוכן להשקיע

גרמין פניקס 8 הוא שעון חכם שתצטרכו לטעון בתדירות נמוכה. עם הדגמה על המסך לאימונים מותאמים אישית ומדידות מכל סוג,
ביקורת שעון חכם סמסונג גלקסי ווטץ' 7

סמסונג גלקסי ווטץ’ 7: אחד השעונים החכמים הטובים ביותר כיום

ביקורת גלקסי ווטץ' 7 - השעון החכם של סמסונג עונה על כל הדרישות, למעט אחת. הוא יהפוך למאמן שלכם, לדיאטנית

סקירה: מטען נייד לאייפון ולאנדרואיד ללא צורך בכבל USB

הוא יחסית קטן וקל משקל, ויש לו עיצוב נוח במיוחד... ליוגרין יש מטען נייד לאייפון 16, לאייפון 15 ולאנדרואיד שכדאי
שווה לחכות לאייפון 16?

מה ההבדל בין אייפון 16 לאייפון 15 ואייפון 14. שווה לשדרג?

יש לו כפתור חדש, יכולות AI וגם מסך גדול יותר, אז האם שווה לשדרג? בדקנו מה ההבדל בין אייפון 16
גלקסי S24

מחיר גלקסי S24 צנח אחרי השקת גלקסי S25. כנסו להשוואה

לאחרונה חלה צניחה של מאות שקלים במחיר סמסונג גלקסי S24 אולטרה, S24 פלוס ו-S24. הזדמנות מצוינת לקנות אנדרואיד מומלץ. אל
גוגל פיקסל 9

ההפתעה של גוגל בסדרת פיקסל 9 – יותר אטרקטיבי מאייפון וסמסונג גלקסי?

הטלפונים בסדרת גוגל פיקסל 9 מגיעים עם מסכים גדולים ואיכותיים, מעבדים חזקים ויכולות AI, כולל חיבור מובנה לג'מיני המשודרג

סמארטפון זול מומלץ? יש דבר כזה. היכנסו לכתבה שתחסוך לכם כסף

לא חייבים אייפון 16 וגם לא סלולרי ב-4000-5000 שקל. אפשר למצוא סמארטפון זול מומלץ שהוא גם סמארטפון טוב, ואפילו יותר
סלקום סיבים חבילת 5GB ו-WIFI7

האינטרנט זוחל? סלקום משיקה ראוטר WIFI 7 שמותאם לחבילת סיבים 5GB

בלי שיהוי ובלי ניתוקים - מי שמחפש חבילת סיבים אופטיים מהירה יכול להתחבר לחבילת סיבים 5GB, ובסלקום מציעים עכשיו ראוטר

סקירה: תגית האיתור אייר קארד – המתחרה המוצלחת של אייר טאג

תגית האיתור אייר קארד תעזור לכם למצוא כל מה שתאבדו, והיא יותר נוחה מהאיירטאג של אפל. אם יש לכם אייפון
שעון חכם סמסונג גלקסי 7 וגלקסי אולטרה - galaxy watch 7

גלקסי ווטש 7 וגלקסי ווטש אולטרה: מדריך שעון חכם סמסונג לשנת 2024

השעון החכם גלקסי ווטש 7 של סמסונג משדרג את יכולת המעקב אחר הבריאות. עבור מי שמחפש שעון פרימיום, החברה מציעה
השוואת מחיר אייפון 15

מה קרה למחיר אייפון 15 מאז השקת 16, ואיפה הכי זול? תתפלאו

מאוכזבי השקת אייפון 16, נוהרים דווקא לדגם הקודם. למרבה ההפתעה, בחלק הדגמים מחיר אייפון 15 דווקא עלה. אז איפה הכי
סמסונג גלקסי פולד 6 ביקורת FOLD 6

ביקורת: סמסונג גלקסי פולד 6. למי הוא מומלץ?

גלקסי פולד 6 ייתן לכם מסך ענק ויכולות בינה מאכותית. כנסו לביקורת ובדקו אם הוא סמארטפון מומלץ לכם מבחינת מצלמות,
בית ליסין קופונים הנחות להצגות

בית ליסין – כרטיסים מוזלים להצגות: דתילונים, בין קודש לחולון, לילה ברומא ועוד

בלוז לחופש הגדול, דתילונים, אפס ביחסי אנוש, לילה ברומא, הכל אודות איב, בין קודש לחולון, משחק החיים, יומן חוף ברייטון...
מטען מהיר לאייפון מטען UGREEN

בדקנו: מטען מהיר לסלולרי ולמחשב, בעיצוב שלא תישארו אדישים אליו

דגם Nexode RG 65W של UGREEN הוא מטען מהיר לסמסונג, אייפון ולפטופים (כולל מקבוק) - אבל המהירות היא לא הסיבה
סמסונג גלקסי פליפ 6

סמסונג גלקסי Z פליפ 6: כמעט כמו S24 – אבל מתקפל

סמסונג גלקסי פליפ 6 יאפשר לכם לצלם בלי ידיים ולהכניס את הטלפון לכיס בקלות, כאשר השנה הוא מצויד ביכולות AI
נגישות