מלון קדמא בשדה בוקר נפתח: יוקרה ליד צריף בן גוריון
מלון קדמא שדה בוקר
מלון קדמא בשדה בוקר

מלון קדמא בשדה בוקר נפתח, ליד צריף בן גוריון

גם זו דרך להפריח את השממה: מלון קדמא בשדה בוקר, המנוהל על-ידי ישרוטל, מציע ספא, תפריט עשיר, חדרים מרווחים וסוויטות. ומה המחירים? חדשות התיירות בפואנטה




בפעם הבאה שתבקרו בצריף בן גוריון בשדה בוקר, תוכלו להתפעל מהצניעות ולאחר מכן ללון במלון קצת פחות צנוע… מלון קדמא, שפתח את שעריו באופן רשמי. המלון, שבנוי בסגנון חאן נבטי, הוא המלון השלישי שפותחת ישרוטל בשנים האחרונות בנגב, אחרי ישרוטל פונדק רמון ובראשית. זאת, כחלק מאסטרטגיה של ישרוטל: "ישרוטל זיהתה פוטנציאל תיירותי בצפון הנגב. אנחנו נותנים מענה למגוון סוגי חופשות לאוכלוסייה שמחפשת נופש מדברי", אומר מנכ"ל הרשת ליאור רביב.

כאמור, עיצובו של המלון שונה מזה שאנו רגילים לראות בערים כמו אילת או תל אביב. למעשה, לא מדובר במבנה אחד אלא ב-7 מבני חאן שבהם בנויים החדרים סביב חצר פטיו פנימית ובה פינות ישיבה. במרכז החאן בריכת שחייה, חדר כושר, ופינות רביצה מוצלות ע"י עצי פרי וצמחייה.

מלון קדמא
מלון קדמא בשדה בוקר. צילום: אסף פינצ'וק

מלון קדמא – מחירים

המחירים, בדומה למחירי בתי המלון בארץ, גבוהים יחסית. אמנם מדובר במלון 4 כוכבים, אך משפחה עם שני ילדים שתרצה לבלות סופ"ש בספטמבר על בסיס ארוחת בוקר, תיפרד מקרוב ל-5,000 ש"ח עבור אותם 2 לילות.
הנה דוגמאות למחירים:

אמצע השבוע בספטמבר

  • זוג – 860 ₪ ללילה בחדר רגיל על בסיס ארוחת בוקר.
  • זוג + 2 ילדים – 1640 ₪ ללילה בסוויטה משפחתית על בסיס ארוחת בוקר.

סופ"ש בספטמבר (חמישי – שבת)

  • זוג – 2600 ₪ ל-2 לילות בחדר רגיל על בסיס ארוחת בוקר.
  • זוג + 2 ילדים – 4800 ₪ ל-2 לילות ב-2 חדרים עם דלת מקשרת על בסיס ארוחת בוקר.

דילים לחופשה

מלון ישרוטל קדמא – רקע

כפי שפרסמנו כאן במרץ 2019, מלון קדמא אמנם נקרא "מלון ישרוטל קדמא", אך הוא נמצא בבעלות חברת נאות בוקר שהשקיעה את מרבית הכסף. רשת ישרוטל תנהל את המלון.

המלון הוקם בעלות של 120 מיליון ש"ח. כ-24 מיליון ש"ח מושקעים ע"י משרד התיירות.

הקרקע, שגודלה 40 דונם, נקנתה לפני 20 שנה מתוך שליחות ציונית כלכלית להפריח את הנגב, ובנייתו החלה בשנת 2017.

המלון מציע 163 חדרי אירוח, מתוכם 24 סוויטות וחדרי משפחה ו-4 סוויטות לזוגות. הנופשים בסוויטות הספא מקבלים כניסה חופשית למתקני הספא.

התפריט במלון מתאפיין בחומרי גלם כמו ירקות ופירות מהערבה, גבינות עיזים וכבשים מקומיות, שמן זית, טחינה, בורגול, זעתר ועשבי תיבול מקומיים. בין המנות בתפריט – מנות בדואיות ותבשילי קדרה בבישול ארוך, כמו מנסף, מקלובה ועוד.

היה לכם מעניין? תהיו חברים, פרגנו לנו בלייק בפייסבוק!

קראו עוד חדשות תיירות באתר פואנטה

 





דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות