מאפיות ברמן השיקו סדרת לחמים ללא חומרים משמרים - ברמן E-FREE

מאפיות ברמן השיקו סדרת לחמים ללא חומרים משמרים – ברמן E-FREE

קבוצת מאפיות ברמן ממשיכה להתאים את עצמה לטרנדים התזונתיים, ומשיקה את ברמן E-FREE – סדרת לחמים ללא חומרים משמרים

סדרת E-FREE של מאפיות ברמן
תהיו חברים, שתפו את הכתבה

צרכנים לא מעטים מחפשים לחם ללא חומרים משמרים. במאפיות ברמן הוציאו לאחרונה את סדרת ברמן E-FREE – סדרת לחמי מחמצת ארוזים ללא חומרים משמרים וללא תוספים מלאכותיים, מקמחים מלאים המהווים מקור לסיבים תזונתיים.

מה שמהווה את החומר המשמר היא המחמצת.

סדרת E-FREE של ברמן כוללת שלושה לחמים – לחם פרוס מלא מקמח חיטה, לחם פרוס מקמח שיפון מלא ולחם פרוס מקמחים מלאים (כוסמין, שיפון וחיטה), אשר נושאים את תו "אי"ל" – האגודה הישראלית לסוכרת, ואת תו "אפשרי בריא".



תו אפשרי בריא הוא תו איכות של משרד הבריאות ללחמים המכילים עד 250 קלוריות, מקס' 400 מ"ג נתרן ולפחות 80% קמחים מלאים (עבור 100 גרם). כ-15 לחמים של ברמן נושאים תו זה, וכן לחמים רבים של מאפיות אחרות.

שלושת הלחמים בסדרה הנוכחית, ברמן E-Free, מיוצרים מקמחים מלאים ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" של האגודה הישראלית לסוכרת. הלחמים עומדים בתו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים (תו "אפשרי בריא") – עד 250 קלוריות, מקס' 400 מ"ג נתרן ולפחות 80% קמחים מלאים (עבור 100 גרם).

סדרת הלחמים החדשה מתחברת למגמת הבריאות העולמית ובעלת התווית "Clean Label", המתייחסת לרשימת הרכיבים במוצר. הרכיבים הם חומרי גלם פשוטים ומוכרים, ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועם ערכים תזונתיים מוספים.

לדברי הדס יריב (M.Sc, MBA) טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן, הכמות הכוללת של הסיבים התזונתיים עבור 100 גרם (3 פרוסות) מהווה בלחמים כ-34% בממוצע מהקצובה היומית המומלצת לנשים וכ-29% מהקצובה היומית המומלצת לגברים. לחמי מחמצת מגבירים פעילות פרה-ביוטית, קלים יותר לעיכול, בעלי זמינות מינרליים גבוהה יותר ומסייעים באיזון רמות הסוכר בדם.

מבחן טעימה ומרקם – ברמן E-FREE

האם הלחמים בסדרת ברמן E-FREE טעימים? התשובה היא בהחלט כן. מדובר בטעם דומה מאוד ללחמים רגילים בקטגוריה הזאת של לחמי שיפון וכדומה, בטח ובטח כאשר אוכלים אותם עם ממרח כלשהו.

המרקם רך וגם ילדים אהבו.

מחיר: כ-17 שקל לאריזת 750 גרם.

המחיר יחסית דומה למחירם של לחמים בקטגוריות דומות.


דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות