טעמנו: ביסקוויטים פתי בר של אסם ללא גלוטן

טעמנו: ביסקוויטים פתי בר של אסם ללא גלוטן

האם הם מצליחים לעמוד במבחן הטעם והמרקם בהשוואה לפתי בר רגיל, וכמה הם עולים?

תהיו חברים, שתפו את הכתבה

ביסקוויטים (פתי בר) של אסם ללא גלוטן הם ללא ספק בשורה משמחת מאוד עבור חולי הצליאק והנמנעים מגלוטן, במיוחד עבור הילדים שבהם.

לאחרונה השיקה אסם פתי בר ללא גלוטן בשני טעמים – קלאסי ושוקו, ושאלת השאלות היא האם הם עומדים במבחן הטעם והמרקם.

התשובה חיובית בשני המקרים.

מבחינת הטעם, ממש לא מורגש הבדל. ילדים שבדרך כלל צורכים ביסקוויטים רגילים כלל לא חשו בהבדל, וזה ככל הנראה המבחן הטוב ביותר.

לגבי הפריכות, אסם הצליח הלייצר את הביסקוויטים דומים במרקמם לאלה המכילים גלוטן, וזה לא מובן מאליו. מי שאוכל לעתים קרקרים נטולי גלוטן, יודע שנקודת התורפה שלהם היא שהם מאוד שבירים. לא כך לגבי הביסקוויטים. הם אינם שבירים יותר מביסקוויטים מקבילים שאינם נטולי גלוטן.

מחיר: כ-10 שקלים ל-200 גרם – הרבה יותר יקר מביסקווטים רגילים שעולים כ-10 שקלים ל-500 גרם.

דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות