כשברקע נמצאת רפורמת התזונה הבריאה, שבמסגרתה יסומנו מוצרי המזון במדבקות אדומות וירוקות בהתאם לערך התזונתי שלהם – השיקה חברת מעדנות לאחרונה בצק עלים מרודד מופחת שומן.
הבצק החדש, המשמש כמובן כבסיס למגוון מאפים מתוקים ומלוחים, מכיל 30% פחות שומן ו-20% פחות קלוריות מבצק עלים רגיל.
ומה לגבי הטעם והמרקם?
לאחר התנסות בבצק החדש לצורך אפיית מאפה גבינה, אפשר לקבוע כי הטעם והמרקם לא נפגעו ולא מורגש שום הבדל בין הגרסה השמנה יותר לגרסה החדשה מופחתת השומן.
גם בשלב העבודה עם הבצק לא הורגש שום דבר.
לאור זאת, נשאלת השאלה למה בעצם זה לא קרה קודם…?
מחיר: 18-22 שקל לאריזת ק”ג.