מדור אוכל - פואנטה חדשות צרכנות עם כל העדכונים על תזונה ואוכל

אוכל

במדור אוכל באתר חדשות הצרכנות פואנטה תשמעו על כל מה שחדש ותתעדכנו בכל נושא שקשור באוכל, החל ממוצרי מזון חדשים, דרך מסעדות ועד קפסולות קפה, בשר טבעוני ועוד

סולרו החדש הוא לא ארטיק, אלא קינוח. מבחן טעימה

  סולרו הוא אחד הארטיקים הכי טעימים שיש, ובכל שנה-שנתיים מצטרפים עוד טעמים ומרחיבים את המותג. הטעם החדש, כך אומרת היצרנית גלידת שטראוס, הוא בכלל לא ארטיק, אלא קינוח. למה הכוונה? הפעם אין בסולרו בכלל גלידה – לא גלידת הווניל…

כבר אורזים? אל תשכחו כמה עצות קולינריות

גל הקורונה המשמעותי כנראה מאחורינו, ורבים מאיתנו שנשארו בבית ובארץ בחג הפסח, כבר ממש יכולים להריח את החופשה הבאה בחו"ל. למקרה ששכחתם – תכנון ובחירת ארוחות בחו"ל, הוא לא עניין פשוט כל כך, אז קבלו מאיתנו כמה טיפים קולינריים לשדרוג הטיול הבא

חשש לסלמונלה בטחינה אלארז

ריקול לטחינת אלארז – אחת הטחינות הפופולריות בארץ. בחלק מהמוצרים יש חשד לסלמונלה. יש להניח שהמוצר נמצא בבתים רבים – היכנסו לפרטים

נגישות