איך קונים בזול בשופרסל, גלקסי A8 הושק, חברת iShare קרסה… כל זה היה בפואנטה, וגם הקורקינט של שיאומי
אם אתם מחפשים סמארטפון מתקדם במחיר סביר, אם אתם רוצים להגיע לעבודה בתוך העיר בלי פקקים, אם יש לכם אייפון ואם תבעתם את חברת הביטוח ודפקו אתכם, מן הסתם תמצאו הרבה תוכן שיעניין אתכם ופורסם השבוע באתר פואנטה – אתר חדשות הצרכנות היחיד בישראל.
תמצאו כאן גם הסבר על החבילות החדשות של גולן טלקום, שמרחיבות את נפח הגלישה, ומידע על מדיניות התשלום על הטרולי בחברת הלואו קוסט ריינאייר.
שווה שתיכנסו גם לכתבה על הסופרמרקט הסיטונאי של שופרסל – כתבה שתחסוך לכם הרבה כסף אם אתם עצמאים.
בקיצור, כנסו כנסו…
גלקסי A8 ו-A8 פלוס הושקו בישראל תחת הסיסמה "פרימיום במחיר נגיש"
אם אתם מחפשים נפח אחסון גדול, מצלמה איכותית ומסך ללא גבולות, אבל לא רוצים לשלם אלפי שקלים – סמסונג מייעדת לכם את סלסמונג גלקסי A8 ו-A8 פלוס שהושקו השבוע.
הסיסמה שמלווה את ההשקה היא more than you need, כלומר, "יותר ממה שאתם צריכים", מתוך כוונה לשדר את המסר שהזיכרון, איכות המצלמה והמכשיר בכלל מספקים הרבה יותר מצרכים של צרכן סביר.
קהל היעד הוא לקוחות, בעיקר מדור המיליניאלס, שרוצים הרבה ומוכנים לשלם יחסית מעט.
מה המחיר? פרטים – בכתבה המלאה >
שופרסל פתחה סופרמרקט סיטונאי, cash&carry, וכל עוסק מורשה יכול לקנות במחירי נמוכים
אם אתם עונים להגדרה "עוסק מורשה" ואתם גרים באזור המרכז או השפלה, השבוע נפתחה עבורכם אפשרות זולה במיוחד לעשות את הקניות שלכם: רשת שופרסל פתחה סופרמקט סיטונאי תחת השם cash&carry, שבו היא מוכרת כמעט הכול – במחירים שהיא עצמה מקבלת מהיצרנים.
הרשת החדשה מיועדת אמנם לעסקים מתחום המזון, כמו מכולות ובתי קפה, אבל למה שגם אתם לא תקנו קפה או חומרי ניקוי במחיר סיטונאי?
כל מה שאתם צריכים זו תעודת עוסק מורשה או להיות חברה בע"מ. כל הפרטים ודוגמאות למחירים – בכתבה המלאה >
רשת iShare ששיווקה מוצרי אפל קרסה
אחרי חודשים של תלונות מצד צרכנים – רשת iShare קרסה.
זאת, אחרי הפרסומים בפואנטה ולמרות שהכתובת הייתה על הקיר.
שוב מגלים הצרכנים בישראל שאפשר להמשיך לפגוע בהם גם כשהתלונות נערמות.
איך תימנעו מרשת קורסת שמשאירה אתכם בלי הכסף ובלי המוצר? פרטים – בכתבה המלאה >
יש לכם ביטוח רכב או דירה? שימו לב לטריק המע"מ של חברות הביטוח
יותר ממיליארד שקל – זה הסכום שדורש ארגון אמון הציבור משבע חברות הביטוח הגדולות בארץ להחזיר לציבור המבוטחים.
הבקשה רלבנטית לכל מי שתבע את חברת הביטוח בגין נזק לרכוש (בעלי ביטוח רכב או דירה) אך טרם תיקן את הנזק, וחברת הביטוח קבעה את גובה הפיצוי שלכאורה מגיע לו בלי לחשב את המע"מ.
אמון הציבור הגיש ייצוגית של כ-1.3 מיליארד שקל. כל הפרטים – בכתבה המלאה >
הקורקינט החשמלי של שיאומי M365: יצאנו לנסיעת מבחן
בלי פקקים ובלי לשלם על הדלק, עם מחיר נגיש וחיווי באפליקציה על נתונים חיוניים.
כל מה שצריך לדעת על הקורקינט החשמלי החדש של שיאומי – בכתבה המלאה >
באג ב-iMessage באייפון עלול לתקוע את המכשיר
באג חדש התגלה ב-iOS, מערכת ההפעלה של אפל. מדובר בבאג שעלול להשבית את מערכת iMessage ולגרום לאייפון לקפוא או לאתחל את עצמו אם המשתמש מקבל לינק מסוים שנשלח אליו.
הבאג אמנם לא גורם לפגיעה קטלנית במכשיר, אך עדיין מטריד.
כל הפרטים – בכתבה המלאה >
מבצעים שלא כדאי לפספס:
- גלקסי נוט 8 בהנחה של 400 שקל
- 60% הנחה ברשת סליו (CELIO)
- שואב רובוטי ניטו בהנחה
- שובר הנחה לרשת zoolu לחיות מחמד: 50 ש"ח בשווי 100 ש"ח
- טריפל: טלוויזיה, אינטרנט וטלפון ביתי, ב-129 שקל בלבד
גולן טלקום משיקה חבילות זולות עם נפח גלישה גדול
החברה השיקה חבילות עם נפח גלישה רחב של 18 ג'יגה ומעלה במחירים נמוכים, כאשר המחיר יורד למזמינים יותר מקו אחד.
חבילות הגלישה הרחבות מוצעות במחירים של החל מכ-30 שקל בחודש.
מהן העלויות הנלוות? תשובות בכתבה המלאה.
ריינאייר מבטלת את התשלום על טרולי שהתכוונה לגבות בטיסות מישראל/לישראל
השבוע התגלה שבעוד שבכל העולם לקוחות ריינאייר יכולים לשלוח ברגע האחרון את הטרולי לבטן המטוס חינם, בטיסות מישראל החברה החליטה לגבות על כך 40-50 יורו.
המחאה הציבורית כנראה עשתה את שלה, והאפליה בוטלה.
כל הפרטים – בכתבה המלאה >