מגנום בר חוזר לנמל תל אביב לחודש - הפעם בלי לעמוד בתור בקופהמגנום בר חוזר לנמל תל אביב לחודש - הפעם בלי לעמוד בתור בקופה - פואנטה

מגנום בר חוזר לנמל תל אביב לחודש – הפעם בלי לעמוד בתור בקופה

מגנום בקלאווה ומגנום עם זיתים שחורים… מגנום בר בנמל תל אביב יציע במשך חודש מגוון וריאציות של השלגון המוכר – במחיר אחיד ולא גבוה

תהיו חברים, שתפו את הכתבה

ארטיק מגנום הוא כבר שנים בין הארטיקים היותר נחשבים וגם יותר יקרים – כאשר מי שרוצה להתפנק במגנום מוצא את עצמו משלם לפעמים 12 שקלים ואפילו 15 שקלים.

כמדי שנה, נפתח מגנום בר לחודש אחד בנמל תל אביב, ושם דווקא אפשר לקנות מגנום במחיר נמוך ואחיד של 10 שקלים…

הקמת הבר היא חלק מהאסטרטגיה של גלידות שטראוס מבית יוניליוור לבדל את המגנום כאייקון של פינוק, וזו כבר השנה התשיעית שהחברה מקימה את מגנום בר תל אביב כדי לחזק את המותג ולהביא אותו בגרסאות מקוריות שהצרכנים לא יכולים לקנות בקיוסקים. אחת הגרסאות האלה, למשל, כוללת זיתים שחורים…

הבר מציע שלגוני מגנום מיוצרים בעבודת יד על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות, ויש בו תפריט קבוע של 10 שלגונים ותוספות מיוחדות כמו פירות יער, ג'ל לימון, ג'ינג'ר מסוכר, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, וופל בלגי ועוד.




כפי שמקובל היום בקרב הרבה חברות – גם יוניליוור מציעה שיתוף פעולה עם שף פופולרי. במקרה הזה מדובר ביוסי שטרית, שף המסעדות "קיטשן מרקט" ו"משייה" ושופט "משחקי השף", שהכין במסגרת שיתוף הפעולה 3 שלגוני מגנום גורמה עם הטוויסט הים-תיכוני המאפיין אותו: בקלאווה של קיץ, צ'יזקייק קיטשן מרקט (הקינוח הקלאסי והמיוחד של מסעדת הקיטשן מרקט בגרסת המגנום בר: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים) ופאי לימון.

שלגון אחד בתפריט עולה 15 שקלים: מגנום אפוגטו – מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו.

כדי לצמצם את התורים בקופות, השנה הוצבו במגנום בר עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי.


דפנה הראל כפיר
דפנה הראל כפיר היא עיתונאית צרכנות ותיקה עם 25 שנות ניסיון בטלוויזיה, ברדיו, בעיתונות ובדיגיטל. בין היתר, ערכה את מדור הצרכנות בגלובס, הגישה פינות צרכנות בכאן 11, בקשת 12 וברשת, הגישה את התוכנית "צבע הכסף" בקול ישראל ועוד...
תגובות: 0

נגישות