קרש חיתוך של Epicurean: דו-שימושי, אקולוגי ועמיד לאורך זמן - פואנטה

קרש חיתוך של Epicurean: דו-שימושי, אקולוגי ועמיד לאורך זמן

קרש חיתוך הוא אחד הפריטים הבסיסיים במטבח שלנו, ויש שפע של קרשים מחומרים שונים, בגדלים שונים ובמחירים שונים

דפנה הראל כפיר עם כל החדשות והחידושים מעולם הצרכנות הירוקה, ביניהם- קרש חיתוך אקולוגי?! מוזמנים…

[iframe src=”http://eco99fm.maariv.co.il/embedded/mediaAudio/?MediaId=19686″ scrolling=”no” width=”460″ height=”317″ frameborder=”0″ ]

קרש חיתוך הוא אחד הפריטים הבסיסיים במטבח שלנו, ויש שפע של קרשים מחומרים שונים, בגדלים שונים ובמחירים שונים. בעידן שבו סלמונלה וזיהומים אחרים במזון נמצאים בכותרות מדי יום, עולה החשיבות של קרש חיתוך אשר ניתן לניקוי ולחיטוי, כזה שאינו נסדק והופך לבית גידול לחיידקים.

קרש החיתוך של חברת Epicurean האמריקאית, הנמכר במתחם הקולינרי מיסטרל שנפתח לאחרונה בתל אביב ומוכר את מוצריו גם באופן מקוון באתר https://mistral.co.il, אמור לענות על הדרישה הזאת: בניגוד לקרשי החיתוך הגמישים והדקיקים שמתבלים במהירות (שנמכרים למשל באיקאה), הקרש הזה הוא קרש עבה וכבד ומיוצר מחומר עמיד. החומר הוא תערובת של סיבי עץ ופולימר טבעי – כאשר בחברה מצהירים על שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה ואקולוגיים ועל ייצור במפעל ירוק הממוקם בארצות הברית. כדי לצבור את הנוזלים, קיים חריץ לאורך מסגרת הקרש, ובמהלך החיתוך הוא לא נשחק ולא נסדק, כך שלא נפלטים חלקיקים של חומר לא רצוי.

למעשה, מדובר במשטח רב-שימושי בעל ידית אחיזה, אשר אפשר להשתמש בו לא רק כקרש חיתוך אלא גם להכניסו לתנור (לחימום מזון עד 176 מעלות) וגם ולהשתמש בו כמשטח הגשה לשולחן.
מי שמחפש קרש קל משקל וגמיש, כזה שניתן לקפל כדי לשפוך ממנו בקלות את המזון ואת הנוזלים – לא ימצא את זה כאן. מדובר בקרש עבה, לא גמיש וכבד. מצד שני, יש לו יתרונות אחרים וחשובים. הקרש ניתן להדחה במדיח.

מחיר: 209 שקל במיסטרל.

תגובות: 0
נגישות